Tjänster & Företag

Ströprodukter och transport

Sysslar du med olika sorters ströprodukter? Behöver du kanske transportering av ströprodukter? Då kan du vända dig till JB-Transport AB. när man talar om produkter att strö med, så är det främst om man har olika djur. Man brukar nämligen då man har hästar eller kor se till att de har något mjukt att stå på. Det kan man göra med hjälp av sågspån, halm eller torv. I stall och ladugårdar är det ju oftast så att golvet är i betong. Skulle djuren stå rakt på detta, utan strö av något slag, så kan de skada sig.

Få hjälp med transportering av ströprodukter

Om du behöver transport av ströprodukter, så kan du välja att anlita JB-Transport AB. Detta företag kan transportera en hel del olika saker. Bland annat erbjuder de transporter av:

  • Flis
  • Virke
  • Wellpapp
  • Halm

För att kunna transportera på rätt sätt, så har detta företag idag 8 olika bilar. De har även många anställda. Företaget i sig, det startades egentligen 1937, fast sedan det så har det omformats en del. Det företag som startades först det var Brogårds Åkeri och det startades av Sture Brogård. Hans son tog inte över hans företag, utan skapade ett eget, 1986. Det företaget sysslade mest med flis. Sedan kom Stures sonson, Martin och grundade JB-Transport AB som han driver tillsammans med sin fru Jeanette.

Transporter som är pålitliga

Om du har behov av pålitliga transporter av olika saker, så kan du med fördel vända dig till JB-Transport AB. De kan även bli en långsiktig partner till dig om du vill.